Inschrijven herexamens

Indien opleidingsinstituten het wenselijk achten stelt Nipex inschrijfformulieren beschikbaar. Onderstaand treft u de beschikbare informatie aan.

IMK Opleidingen B.V.
Voor de reguliere examens van IMK Opleidingen bent u automatisch aangemeld. U ontvangt dan tijdig een e-mail met daarin de procedure om uw eigen datum, plaats en tijdstip te kiezen.

pdf

Herexamen of examen aanvragen

Een herexamen voor een opleiding van IMK Opleidingen kunt u aanvragen door het aanvraagformulier te downloaden en ingevuld te retourneren aan info@nipex.nl. Let op dat u het formulier compleet invult, inclusief rechtsgeldige handtekening. Onvolledige formulieren kunnen niet in behandeling worden genomen. U kunt dit formulier ook gebruiken wanneer u opnieuw een examen moet aanvragen, bijvoorbeeld wanneer u binnen 7 werkdagen u examen heeft afgezegd. Uiterlijk een week na het indienen van het formulier ontvangt u een inschrijflink waarmee u online een nieuwe locatie, datum en tijdstip kunt kiezen.

Hoogste cijfer blijft staan
Wanneer u een herexamen maakt blijft het hoogst behaalde cijfer geldig. Dat betekent dat u zonder risico kunt proberen om uw cijfer te verbeteren, wanneer u al geslaagd bent. Dit kan handig zijn om alsnog een gemiddelde van een 8,0 te bereiken, om zodoende uw opleiding met de status ‘cum laude’ af te ronden.

Kosten en facturatieprocedure
Aan het (her)examen zijn kosten verbonden, zijnde 225 euro exclusief btw per examen. U kunt kiezen om dit privé te betalen, of door uw werkgever te laten betalen. In beide gevallen stuurt Nipex per e-mail een PDF-factuur, die voor aanvang van het (her)examen betaald dient te zijn. Nipex werkt niet mee aan afwijkende inkoopprocedures van organisaties, of procedures om als leverancier geaccepteerd te worden. Het facturatiesysteem van Nipex is heel simpel: er wordt een PDF-factuur gestuurd die tijdig voldaan moet worden. Mocht dit niet werken bij uw organisatie, dan kan het raadzaam zijn om de factuur privé te voldoen en deze dan vervolgens bij uw werkgever te declareren.

Prijsaanpassing
Ieder jaar worden de tarieven per 1 juli aangepast op basis van de inflatiecijfers.

Download het aanmeldformulier (her)examens.

In English:
Download the registration form (re)exams.

bottom-banner7