Uw examens via Nipex

Nipex is uw partner voor het ontwerpen, beheren en uitvoeren van examens.

Enkele voordelen op een rij:

  • Professioneel, in zowel het opzetten als uitvoeren van examens
  • Praktijkgericht, Nipex zorgt voor aansluiting met uw praktijk
  • Objectief, de examens zijn ondergebracht bij een onafhankelijk bureau
  • Flexibel, via een landelijk systeem van online examens
  • EfficiĆ«nt, examens kosten u niets en leveren zelfs op

Opleidingsinstituten
Wanneer u momenteel examens in eigen beheer heeft bij opleidingen die u voert, dan kunt u overwegen om de examens uit te besteden bij Nipex. Het voordeel is dat u zich volledig op de opleiding kunt concentreren. Nipex zorgt voor professioneel examineren en neemt dit lastige en gevoelige traject voor u uit handen. Ook qua financiƫn kunt u hier een voordeel mee behalen.
In tegenstelling tot andere examenbureaus wil Nipex niet bepalen hoe uw opleiding eruit moet zien. Wij zijn juist van mening dat de opleiding er niet voor niets is, die appelleert al aan bepaalde opleidingsbehoeften. Nipex zorgt dat het examen meet of de veronderstelde opleidingsdoelen zijn bereikt. Uw opleiding vormt daarom het uitgangspunt en niet de exameneisen.

Stel dat u momenteel wel opleidingen in de markt zet, maar zonder examens. Het is dan te overwegen om hier examens aan te koppelen. Nipex is bereid om met u te zoeken naar het best passende systeem van examineren. Nipex kan vervolgens het hele traject uit handen nemen. De kosten vallen erg mee. Sterker nog, in de meeste gevallen kost het u niets en levert het u zelfs op.

Nipex wil graag met u van gedachten wisselen over samenwerking.

Bedrijven en instellingen
Ook bedrijven en instellingen voeren wel eens eigen examens of toetsen uit. Denkt u niet te snel dat dit te kleinschalig is voor een professionele aanpak met Nipex. Het is al snel lonend om samen te werken. Daarnaast blijken veel bedrijven introductietrainingen te verzorgen zonder toetsing. Ook dit is voor u een verbeterkans. Nipex kan online toetsen ontwikkelen, waardoor men meer energie en zelfstudie in het introductieprogramma zal steken.

Nipex wil graag met u van gedachten wisselen over samenwerking.

Contact

 

bottom-banner7